DES D’UNIÓ TROBEM INACCEPTABLE QUE L’AJUNTAMENT PREFEREIXI FER PUBLICITAT QUE ATENDRE LES DEMANDES SOBRE BEQUES MENJADOR.

 

El regidor de CiU Jaume Ciurana critica que el Govern hagi entrat en una espiral de propaganda i publicitat partidista que paguem tots els ciutadans amb els recursos públics

 Barcelona.- El Grup de CiU a l’Ajuntament, que presideix Xavier Trias, denuncia que el govern d’Hereu es gastarà prop de 300.000 euros en l’enviament del número extra de la revista Barcelona Informació. El regidor de CiU Jaume Ciurana critica que el Govern hagi entrat en una espiral de propaganda i publicitat partidista que paguem tots els ciutadans amb els recursos públics.

 Jaume Ciurana ha explicat que el Govern que encapçala Jordi Hereu ha decidit publicar una edició extraordinària del butlletí d’informació municipal “Barcelona Informació” prevista per al proper mes de març. El Grup de CiU ha presentat a la Comissió de Presidència, Territori i Funció Pública, una pregunta per tal de saber per quin motiu el govern municipal prepara una edició extraordinària del butlletí d’informació municipal “Barcelona Informació” per al mes de març de 2011? Quins són els criteris d’informació ciutadana que justifiquen una edició especial del butlletí “Barcelona Informació”. Quin és el cost de la seva producció i enviament?

 El Govern ha respost que amb aquest número extraordinari vol donar explicacions a la ciutadania i fer balanç, i que el cost de l’enviament ha estat de 272.500 euros. “Serà una exhibició de l’obra feta del Govern”, ha criticat el regidor de CiU afegint que a aquest cost cal sumar-li el cost de producció.

 A parer de Ciurana “el Govern fa un frau de llei espectacular”. Com ha explicat el regidor nacionalista, amb la modificació de la Llei Orgànica de Règim Electoral General no es pot fer publicitat a partir del 28 de març. “El que fan és avançar el número del mes d’abril 15 dies. Això és fer trampes”, ha criticat Ciurana.

 El regidor de CiU ha preguntat al Govern si creu que, amb l’edició extraordinària d’aquest butlletí, els aporta vots. Per a Ciurana és absurd creure-ho. “Creuen que aporta vots que en 15 dies i en pena crisi econòmica els ciutadans rebin dues vegades el butlletí? És un frau de llei perquè avancen 15 dies i és un malbaratament de recursos públics”. “Val la pena gastar 272.000 euros extres? Ens deixen perplexes”,ha finalitzat Ciurana.

 

http://www.ciu.cat/fitxa_noticies.php?news_ID=28995

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari