La intercomarcal de Barcelona-ciutat organitza “Diàlegs d’Educació a Barcelona”

El proper dijous 4 de febrer La Secretaria de Política Educativa de la Intercomarcal organitza la primera jornada dels “Diàlegs d’educació a Barcelona” en el que es tractarà “la inclusió educativa a Barcelona“.

L’objectiu d’aquesta trobada és posar en comú idees, reflexions i propostes en els diferents àmbits i sectors en relació amb la inclusió educativa, és a dir, l’atenció que necessiten i mereixen una atenció especial per superar les seves dificultats. Aquesta és una trobada oberta a tots els militants què ténen quelcom a dir sobre el món educatiu i obert als/ a les professionals i persones implicades en l’educació a Barcelona, amb un format participatiu i dinàmic.

Aquesta trobada està plantejada des de tres vessants; professionals de l’Escola Ordinària, per una altra, Escola Específica i per últim Especialistes externs que complementen i/o supleixen el que manca dins el sistema respecte el treball pedagògic-familiar. De ben segur que podrem compartir idees i opinions, de les quals finalitzada aquesta primera Jornada us en farem partíceps.

Estic convençuda de que aquesta trobada serà molt profitosa. Et demano, si et sents compromés/esa amb l’educació a la ciutat de Barcelona, que ens vulguis acompanyar (atès que l’aforament serà limitat, et demano que ens confirmis l’assistència a bciutat@unio.cat)

Aina Cabot
Secretària de Política Educativa de la Intercomarcal de Barcelona-ciutat

 

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s