Plenari de setembre

El passat divendres es va realitzar el plenari del mes de setembre un cop passada la Mercé.

En aquest plenari, Gerard Ardenuy,  va intervenir en tres punts:

“El primer l’Informe d’inici de curs escolar vaig insistir en la necessitat de millorar l’oferta i demanda sobretot en el que respecta a la FP, 11.000 places ofertades per 17.000 solicituds. En un altre ordre de coses vaig denunciar la nul·la resposta que dona l’ajuntament a milers de famílies que queden excloses de places a preu públic d’escola bressol , un 66% de les sol·licituds són rebutjades, més de 7.000 nens s’ha de buscar literalment la vida , concretament les seves famílies a escoles bressol privades (450 €/mes a 550€/mes), la manca de recursos per ajudar als professors i mestres a recuperar l’autoritat i lluitar contra l’estres del docent. Vaig tornar a reclamar la zona escolar única per l’educació escolar i tendir a flexibilitzar les zones escolars existents per l’escola ordinària per donar més opcions a les famílies. Finalment vaig preguntar e motiu per al qual la inclussió escolar havia desaparegut com a prioritat educativa per al curs que comença, cap resposta (cosa habitual!).

Un altre punt on vaig intervenir, va ser en la presentació del Pla d’acció per a l’orientació, inserció i desenvolupament professional juvenil a Barcelona 2009-2011, un document tant ple de bones intencions com de manca de concreció, sense assignació de recursos concrets ni paràmetres avaluables, cal insistir que és paradicmàtic que l’atur juvenil està arribant a xifres gravísimes, tot i comptar amb la generació més ben formada de la història, aquest govern no sap com atacar el problema i divaga, proposa les velles receptes però sense convicció i amb un “pla paliatiu a curt termini” pretèn acabar amb el fracàs escolar, millorar l’ocupabilitat dels joves, fomentar l’esperit emprenedor, etc. tot allò que no han estat capaços de millorar en els 15 anys. Ens tornen a demostrar que van molt perduts!. Per últim un apunt, desplegue polítiques de joventut i s’obliden “com sempre” de pactar-ho amb les entitats juvenils, com és el Consell de la Joventut de Barcelona.”

Gerard Ardanuy:President d’Unió Democràtica a la Ciutat de Barcelona. Regidor de l’ajuntament de Barcelona. Grup Municipal CiU.  Blog: EL DIARI D´EN GERARD ARDANUY

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s