El 91,1% dels alumnes de P3 i primer d’ESO han estat admesos en el centre escollit en primera opció

matriculacioEl percentatge dels alumnes que podran estudiar al centre desitjat com a primera opció es manté estable, malgrat l’increment de més de 10.000 alumnes a P3 i 1r d’ESO La informació es pot consultar als centres educatius, a les Oficines d’Escolarització i al web del Departament http://www.gencat.cat/educació El 91,1% dels alumnes de P3 i primer d’ESO han estat admesos en el centre que van escollir com a primera opció un cop ha acabat el procés de preinscripció. El percentatge és molt similar al del procès de preinscripció anterior, que va ser del 91%, tot i que el nombre d’alumnes que han presentat la seva preinscripció ha augmentat en 10.213 alumnes. Aquest curs hi ha hagut 122.390 sol·licituds mentre que l’any passat van ser 112.177.

En el conjunt de les etapes d’educació infantil de segon cicle, primària i educació secundària obligatòria, 147.298 alumnes han presentat sol·licitud durantn el procés de preinscripció. Són 11.214 més que ara fa un any, hi van participar 136.084 alumnes. L’oferta de places també s’ha incrementat passant de les 186.418 a les 216.240 places ofertes pel curs 2009-2010.

El gruix més important de les preinscripcions correspon a P3, el primer curs de l’educació infantil de segon cicle, on s’hi ha preinscrit 77.787 nens i nenes. D’aquests, 70.735, és a dir el 90,93%, han estat admesos en el centre que havien escollit com a primera opció. Això suposa que malgrat el proper curs hi haurà un increment de 5.188 alumnes de 3 anys més respecte el curs anterior, el percentatge d’infants que estudiaran en el centre escollit en primera opció ha augmentat, passant del 90,26% al 90,93%.

El detall de les dades de preinscripció de l’alumnat

Les llistes d’assignació de places escolars es poden consultar als centres docents, a les Oficines Municipals d’Escolarització i al web del Departament d’Educació www.gencat.cat/educacio

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s